אטריות אורז בסגנון אינדונזי
x3
המוצר נוסף בהצלחה לסל הקניות

הנחות המבצעים מתעדכנות בקופה לחנות >>  

שלום אורח
|
0
הסיפור של eato
eato הוא פרי פיתוחו של דני הקר, המייסד והבעלים של חברת הקייטרינג "פוד ארט", שהציבה רף חדש בתחום אירועי הפרימיום בארץ והובילה אותו במשך קרוב ל-30 שנה, תוך שהיא ממציאה את עצמה שוב ושוב מחדש. eato הוא המשכה הישיר של "פוד ארט" וחולק איתה את אותם הערכים ותפיסת עולם: מקצוענות, הקפדה בלתי מתפשרת על איכות וחדשנות מתמדת, עם חשיבה מחוץ לקופסה ומבט אל האופק. וחשוב מכל, כמובן - התשוקה לאוכל, לאנשים ולמה שביניהם.
החוויה הקולינרית של eato
eato הוא דרך חדשה ליהנות מאוכל. דרך המחוברת לקצב החיים בעולם שהשתנה וממשיך להשתנות בכל רגע. דרך שהיא פתרון קסם לאנשים שאינם מסכימים להתפשר על קולינריה איכותית וראויה אפילו ברגעים שמחייבים לפעמים פשרה כואבת... eato מציע תפריט ארוחות מגוון בכל רגע - בבית, בעבודה או בדרכים, בהפסקה בלימודים, על הספסל בפארק או מול הטלוויזיה בשעת לילה מאוחרת. אבל ב-eato המהירות והזמינות לעולם אינן באות על חשבון הקולינריה. טכנולוגיה מתקדמת, בישול מדויק, חומרי גלם ללא פשרות, ידע, מסורת והרבה נשמה חוברים ב-eato יחדיו לתוצאה קולינרית מעולה בכל קנה מידה, שנמצאת תמיד במרחק 12 דקות של הכנה פשוטה וקלה.
חומרי הגלם
ידוע לכל שבישול טוב מתחיל קודם כל בחומרי גלם טובים. האמת היא שכשהחומרים באמת טובים, התפקיד של השף הוא בעיקר לא לקלקל... כל ארוחה של eato מורכבת בקפידה מהרכיבים הטובים והאיכותיים ביותר: פרמזן, פטריות פורצ'יני ופסטות דורום משובחות מאיטליה, סויה יפנית כהה מסוג Tamari, אננס טרי מתאילנד, שמן זית ארומטי-פירותי מזן קורנייקי מהאי כרתים, אגוזי קשיו פריכים ועוד ועוד, מכל טוב הארץ והעולם.
תהליך הייצור

כל אחד מחומרי הגלם מיובש בשיטת ייבוש התואמת את המאפיינים שלו לקבלת תוצאה מיטבית. בין היתר, ב-eato עושים שימוש רב בטכנולוגיית ייבוש בהקפאה (freeze dry), שהיא טכניקת ייבוש מתוחכמת הכוללת הקפאה עמוקה של המוצר בטמפרטורה של מינוס 60º, ואיוד מולקולות המים באמצעות תת-לחץ (ואקום). טכניקה זו שומרת באופן מושלם על הטעם, הניחוח, המרקם והצבע המקוריים של חומר הגלם, ולא פחות חשוב - גם על ערכיו התזונתיים. כל אלה ישובו להיות כפי שהיו ברגע הקטיף במפגש עם מים רותחים. השימוש בחומרי הגלם המיובשים של eato מבטל למעשה את כל מגבלות המקום והזמן ומאפשר חופש יצירתי מוחלט להשתמש בכל חומר גלם, מכל מקום בעולם ובכל יום בשנה, תמיד באיכות של שיא העונה. נוסף על כך, וכמובן מאליו, כל חומרי הגלם של eato הם טבעיים, ללא חומרים משמרים, תמציות מלאכותיות, צבעי מאכל ושאר כימיקלים. מאחורי eato עומדת אמונה שלמה באוכל נקי, אמיתי, שנותן לטעמים ולניחוחות הטבעיים את מרכז הבמה

כשרות

כל ארוחות eato הינן כשרות למהדרין בהשגחת רבנות אשדוד וכן בד"ץ בית יוסף